Start bedrijvenloop 8 km

Talant Wissel 1 te Beetsterzwaag.

  Alle deelnemers (m/v) aan de bedrijvenloop vallen onder de algemene voorwaarden van de Rabo 8 van Drachten. In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet, wordt door de organisatie beslist. Tegen deze beslissingen is geen beroep mogelijk.  
Omkleden
Voor deelnemers aan de 8 km is geen  omkleed mogelijkheid.  
Starttijd
14.00 uur  
Tijdslimiet
Voor de 8 kilometer geldt een tijdslimiet van 60 minuten.  
Parkeren
Parkeren bij de start is NIET mogelijk.  
Vervoer
Vervoer van de deelnemers is gratis per bus, instapplaats voor het culturele centrum De Lawei. Vertrek bussen 12.00 - 13.15 uur naar Beetsterzwaag. Er rijden geen bussen na afloop naar Beetsterzwaag.  
Kledingwagens
De kledingwagens met in zakken verpakte kleding voorzien van startnummer vertrekken om 13.50 uur naar de finish op het Kyriat Onoplein te Drachten. Deze kleding ontvangt u bij de finish op vertoon van uw startnummer terug. Alleen hoognodige kleding meegeven en geen waardevolle spullen.  
Toiletvoorzieningen
Bij de start zijn toiletwagens aanwezig. Wij verzoeken met klem hier gebruik van te maken en niet te urineren in het openbaar.  
Verzorgingsposten
Langs het parcours treft twee verzorgingsposten met water van de waterpolo afdeling van DZPC. Medische hulpverlening en ondersteuning gebeuren door het Rode Kruis afdeling Drachten (op het parcours en bij de start en finish).  
Inschrijven
Per ploeg mogen maximaal 8 deelnemers meedoen, meerdere ploegen zijn mogelijk. Inschrijven voor de bedrijvenloop kan via www.inschrijven.nl
Prijzen
De snelste drie lopers per bedrijf tellen me voor de prijzen. Er zijn drie prijzen voor de bedrijvenloop.  
Tijdwaarnemingen, kilometerpunten
Bij de tijdwaarneming wordt ook dit jaar gebruik gemaakt van elektronische tijdwaarneming Tussentijd op het 5 kilometerpunt