Hardloop clinic 8 van Drachten

 

Op zondag 14 juni organiseert AV Impala de jaarlijkse hardloopwedstrijd ‘8 van Drachten’ met vorige jaar ruim 1100 lopers. Om ook u de kans te bieden om goed aan de start te verschijnen organiseert AV Impala een ‘8 van Drachten Clinic’.

Deze is bedoelt voor de recreatieve en meer ervaren hardloper die op dit moment al 30 minuten kan hardlopen.  In 8 trainingen wordt u, ieder op eigen niveau, voorbereid op het lopen van een geslaagde 8 km. De eerste training is op zaterdag 18 april om 9.00 uur.

 

Voor € 60 euro kunt u dan, op elke zaterdag trainen, daarnaast ontvangt u elke week een huiswerkschema voor 2 trainingen, een startnummer met chip, een functioneel hardloop T-shirt (met speciale vrouwen T-shirts) en 10% korting bij Veneboer Sport te Drachten.

 

De trainingen zijn op zaterdagochtend 09:00 uur tot 10:30 uur en vinden plaats op of rond de atletiekbaan aan de Sportlaan 11 te Drachten. Ook zal er 1 of 2 keer getraind worden in het bos van Beetsterzwaag.

 

De ‘8 van Drachten’, dit is een hardloopwedstrijd van Beetsterzwaag naar Drachten over 8 km (voor meer informatie over deze wedstrijd kijk op www.8vandrachten.nl). Deze vindt plaats op zondag 16 juni 2013.

 

 

Onderstaande gegevens kunt u invullen en inleveren bij de trainers bij aanvang van de training.

Voor meer informatie mail naar: starttorun@live.nl

 

 

Inschrijfformulier clinic 8 van Drachten 2015

 

Naam:

 

Adres:

 

Postcode:

 

Woonplaats:

 

Geboortedatum:

 

E-mail adres:

 

Telefoonnummer:

 

Maat T-shirt:  XS – S – M – XL – XXL                   Man / Vrouw

 

 

Hierbij machtig ik AV Impala om 60 euro van onderstaande rekening af te schrijven:

 

Naam bankrekeninghouder:

 

Bankrekeningnummer:

 

Plaats bank:

 

Handtekening: