Hallo fanatieke hardlopers!

 

De 8 van Drachten is de afgelopen jaren flink gegroeid.  Om u ook goed aan de start van deze mooie wedstrijd te kunnen laten verschijnen organiseert AV Impala samen met de organisatie van de 8 van Drachten een speciale clinic.  Deze clinic is zowel voor de beginnende loper als voor de recreant zeer geschikt.  Meerdere gediplomeerde trainers zullen u begeleiden met schema’s en er zal o.a. aandacht zijn voor de loophouding, voeding en kleding.

De ‘8 van Drachten’ is een hardloopwedstrijd van Beetsterzwaag naar Drachten over 8 km (voor meer informatie over deze wedstrijd kijk op www.8vandrachten.nl) .

De eerste training is op zaterdag 10 maart, daarna volgen nog 12 trainingen met als doel het lopen van de 8 van Drachten.

Voor € 65 euro kunt u dan, op elke zaterdag  trainen, daarnaast ontvangt u elke week een huiswerkschema voor 2 trainingen, een startnummer met chip, een functioneel hardloop T-shirt (met speciale dames T-shirts).

De trainingen zijn op zaterdagochtend 09:30 uur tot 11:00 uur en vinden plaats op of rond de atletiekbaan aan de Sportlaan 11 te Drachten. Ook zal er 1 of 2 keer getraind worden in het bos van Beetsterzwaag.

Onderstaand briefje kunt u inleveren bij de trainers bij aanvang van de trainingen. Voor meer informatie mail naar: starttorun@live.nl

 

Inschrijfformulier clinic 8 van Drachten

 

Naam:

Adres:

Postcode:

Woonplaats:

Geboortedatum:

E-mail adres:

Telefoonnummer:

Maat T-shirt:  XS – S – M – XL – XXL                        Man / Vrouw

 

Hierbij machtig ik AV Impala om 65 euro van onderstaande rekening af te schrijven:

Naam bankrekeninghouder:

Bankrekeningnummer:

Plaats bank:

Handtekening: