Smallsteps Jeugdloop 1 mijl (1609 mtr)

Aan de woonboulevard te Drachten (gelegen aan de Dr. M.L. Kingsingel)

 
Algemene voorwaarden
Alle deelnemers aan de Smallsteps jeugdloop vallen onder de algemene voorwaarden van de Rabo 8 van Drachten. In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet, wordt door de organisatie beslist. Tegen deze beslissingen is geen beroep mogelijk.  
Starttijd
13.30 uur
Parcours
De start is op het parkeerterrein van de woonboulevard, via de woonboulevard en de Dr. M.L. Kingsingel komt men bij de rotonde op het parcours van de 8 km naar de finish op het Kyriat Onoplein.  
Busvervoer
Deelnemers aan de mijl kunnen geen gebruik maken van busvervoer naar de woonboulevard.  
Parkeren
Parkeren bij de start is NIET mogelijk. Het terrein is eenvoudig per fiets of lopend te bereiken. Voor fietsen is een mogelijkheid tot stalling op het terrein. Vanaf de finish naar de start op de woonboulevard is ongeveer 1 km.  
Omkleden
Voor deelnemers aan de mijl is geen omkleed mogelijkheid.  
Tijdslimiet
Voor de mijl geldt een tijdslimiet van 30 minuten.  
Kleding
De kleding zal door de begeleiding zelf naar de finish moeten worden gebracht, er is geen extra kledingvervoer voor de mijl.  
Toiletvoorzieningen
Bij de start zijn toiletvoorzieningen aanwezig. Wij verzoeken met klem hier gebruik van te maken en niet te urineren in het openbaar.  
Prijzen
Voor de jeugdloop zijn drie prijzen per categorie beschikbaar.  
Inschrijving
De inschrijving kan via inschrijven.nl door de contactpersoon van de school worden gedaan. De contactpersoon van de deelnemende scholen aan de jeugdloop ontvangt, een week voor de loop de startnummers. Leerlingen van de scholen in Smallingerland krijgen via de school informatie.
Tijdwaarnemingen, kilometerpunten
Bij de tijdwaarneming wordt ook dit jaar gebruik gemaakt van elektrische tijdwaarneming